23.1 C
Campulung Muscel
21/07/2024

Simona Bucura Oprescu: „Măsuri concrete pentru experţii tehnici şi verificatorii de proiecte!”

A fost emis un Ordin pentru modificarea şi completarea procedurii privind atestarea tehnico-profesională a verificatorilor de proiecte şi a experţilor tehnici.

Astfel, înscrierea candidaţilor se va face exclusiv prin intermediul unei platforme online creată special în acest scop. Platforma va fi lansată de către Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) pe 10 iunie.

De asemenea, se va modifica punctual procedura de examinare pentru clarificarea anumitor probleme pentru câteva domenii care au avut suprapuneri de competenţă, ca de exemplu securitatea la incendiu, instalaţii sanitare aferente construcţiilor sau sisteme de alimentare cu apă şi de canalizare.

„Modalitatea de susţinere a examenelor şi pentru prelungirea dreptului de practică va rămâne aceeaşi ca şi până acum: doar în scris, pe baza unui test-grilă, organizat de către MDLPA în cele şase centre din toată ţară: Bucureşti, Braşov, Timişoara, Cluj, Iaşi şi Constanţa.”, a transmis deputatul Simona Bucura Oprescu, preşedintele Comisiei pentru Administraţie Publică şi Amenajarea Teritoriului a Camerei Deputaţilor.

(Credit info: MDLPA)

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!