11 C
Campulung Muscel
23/05/2024

Irina Rimes, Damian Drăghici, Lora şi Taraful Cleante, invitaţii Elenei Lasconi la Zilele Câmpulungului

Zilele Municipiului Câmpulung vor avea loc pe 22, 23 şi 24 iulie. Organizarea evenimentului, la care se lucrează de ceva timp, dă de furcă autorităţilor noastre, pentru că, după pandemie, artiştii au crescut foarte mult tarifele pentru concerte. Ca „răul” să fie complet, cântăreţii în vogă sunt contractaţi până în luna octombrie. „Am vorbit personal cu foarte mulţi dintre ei. Am sărit de suta de telefoane de foarte mult timp. N-am vorbit prin intermediari, prin impresari, ci am vorbit direct cu artiştii.”, a precizat, în cadrul unei declaraţii făcute redacţiei noastre, primăriţa Elena Lasconi.

Toate spectacolele vor avea în deschidere recitaluri ale copiilor şi tinerilor talentaţi din Câmpulung. „În fiecare zi vom avea un spectacol de minimum două ore, de la ora 17.00, până la ora 19.00, numai pentru câmpulungeni. Vor fi DJ, muzică populară, muzică uşoară, în fiecare dintre cele trei zile.”, a adăugat aceasta.

Programul nu este finalizat, căci se poartă pe mai departe tratative cu artiştii, dar câteva nume sunt certe. Pe 22 iulie vor concerta Vasilică Ceteraşu, aflat pe valul muzicii maramureşene, Mirabela Dauer, care i-a mărturisit Elenei Lasconi că abia aşteaptă să vină la Câmpulung, şi Damian Drăghici. „Mă bucur foarte mult că a lăsat la preţ şi vine cu tot band-ul, în jur de zece persoane.”, a mai spus Elena Lasconi.

În seara de 23 iulie, partea de folclor va fi asigurată de Maria Constantin. Rămâne de stabilit cine vor fi artiştii care îi vor distra pe iubitorii muzicii moderne. Este sigur recitalul Lorei, despre care Elena Lasconi ne spunea că este bătut în cuie. „Mă mai gândesc la ceilalţi. Să vedem dacă reuşesc să negociez preţul, pentru că au, totuşi, nişte preţuri foarte mari.”, a continuat şefa Executivului câmpulungean. Invitaţii serii de 24 iulie sunt Mioara Velicu, Taraful Cleante şi Irina Rimes. „Le-am cerut datele de contact ca să le facem un precontract, ca să nu-i ia altcineva.”, a afirmat primăriţa.

Zilele Câmpulungului se vor ţine, ca la ediţiile precedente, pe Stadionul Municipal. „Am foarte multe cereri de la comercianţi din toate locurile. Va fi frumos şi să ne bucurăm împreună.”, a încheiat Elena Lasconi.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!