10.1 C
Campulung Muscel
19/05/2024

Ne ţinem de cuvânt! Modernizăm infrastructura Argeşului!

Astăzi, 9 mai, în prezenţa lui Cătălin Şomode, director general al Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Bucureşti de care aparţine şi judeţul Argeş, au început lucrările de reabilitare a DN 73 D (Bulevardul Dacia) în Mioveni. Este una dintre cele mai aşteptate şi mai solicitate investiţii la nivelul oraşului Mioveni.

Pe şantier au fost şi preşedintele Consiliului Judeţean Argeş şi al PSD Argeş, Ion Mînzînă, deputatul Simona Bucura Oprescu, secretar executiv al PSD Argeş, primarii Ion Georgescu din Mioveni şi Nicolae Velcea din Ştefăneşti, precum şi Gheorghe Mihăiţă, directorul Secţiei Drumuri Naţionale Piteşti.

„În programul de intervenţii pentru anul în curs am avut inclus şi acest drum. Astăzi începe frezarea, iar până pe 1 iunie pe tot drumul în Mioveni va fi asfalt nou. Apoi începe o altă investiţie importantă pentru judeţul Argeş, şi anume reabilitarea Transfăgărăşanului.”, a spus Cătălin Şomode.

„Intrăm, iată, într-o normalitate. Felicit autorităţile naţionale care au înţeles importanţa acestei investiţii pentru un oraş puternic industrializat cum este Mioveniul. Mai trebuie spus că actualul Guvern are în plan şi realizarea unui drum expres între Piteşti şi Mioveni, ceea ce va însemna enorm pentru principalul exportator al ţării, Uzina Dacia”, a transmis Ion Mînzînă.

„Reabilitarea DN 73 D în Mioveni este o mai veche solicitare a administraţiei locale din Mioveni. Mă bucur că a început această investiţie extrem de importantă pentru un oraş de importanţă economică naţională cum este oraşul Mioveni. În scurt timp, calitatea DN 73 D va creşte în Mioveni şi toată lumea va avea de câştigat. Astăzi s-a trecut la fapte!”, a declarat deputat Simona Bucura Oprescu.

„Mulţumesc domnului preşedinte Ion Mînzînă şi doamnei Simona Bucura Oprescu care ne-au susţinut. Iată că după 17 ani de aşteptare intrăm în normalitate. Îi mulţumesc şi domnului Şomode care şi-a respectat promisiunile! Acum fac un apel la participanţii la trafic să fie atenţi şi să aleagă şi rute ocolitoare, precum DN 73 E. Sper ca în curând Mioveniul să aibă şi o centură ocolitoare.”, a fost mesajul primarului de la Mioveni, Ion Georgescu.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!