10.1 C
Campulung Muscel
19/05/2024

O delegaţie de la Uzina Dacia Mioveni s-a întâlnit cu preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu, preşedinte al PSD şi al Camerei Deputaţilor, s-a întâlnit cu o delegaţie a Uzinei Dacia de la Mioveni pentru a discuta problemele cu care constructorul auto se confruntă.

Din delegaţia Dacia au făcut parte directorul general Mihai Bordeanu, directorul Cumpărări Cristian Tucă, directorul Afaceri Publice Gabriel Sicoe şi directorul de Comunicare Cristian Nezvoreanu.

La întâlnire au fost prezenţi şi ministrul Economiei, Florin Spătaru, preşedintele PSD şi al Consiliului Judeţean Argeş, Ion Mînzînă, deputaţii PSD Simona Bucura Oprescu şi Nicolae Pavelescu, precum şi primarul oraşului Mioveni, Ion Georgescu, unul dintre cei care au avut iniţiativa unei astfel de discuţii.

Au fost discutate teme legate de subvenţii, şomaj tehnic, dar şi de efectele creşterii costurilor la energie şi ale crizei semiconductorilor asupra producţiei, industria auto fiind unul dintre cele mai afectate segmente ale economiei, mai ales pe fondul izbucnirii războiului din Ucraina.

Preşedintele Marcel Ciolacu, PSD şi Guvernul susţin în continuare Uzina Dacia, cel mai mare exportator al ţării, principalul obiectiv fiind menţinerea locurilor de muncă. Pe de altă parte, va fi prelungită şi măsura Kurzarbeit până la sfârşitul anului, o măsură care a funcţionat în perioada stării de alertă şi care a acoperit 75% din salariile angajaţilor de la bugetul de stat.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!