0.2 C
Campulung Muscel
03/12/2022

Dumitru Tudosoiu revine la conducerea Inspectoratului Şcolar

Alina Manea a fost înlocuită de la conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean Argeş cu Dumitru Tudosoiu, cel care a mai ocupat această funcţie timp de şase ani, între 2014 şi 2020. În prezent, Tudosoiu este consilier local în cadrul Primăriei Piteşti şi preia funcţia de inspector general al ISJ de astăzi, 5 mai. Licenţiat în Educaţie Fizică la Universitatea din Piteşti (1999), Dumitru Tudosoiu are şi două mastere, în Educaţie Fizică şi Management Economic, fiind profesor din septembrie 1999.

„Având în vedere că revin pe finalul semestrului şi al anului şcolar, una dintre priorităţi este reprezentată de buna organizare şi pregătire a examenelor naţionale ce vor începe în luna iunie. Şi mă refer aici la Evaluarea Naţională şi Bacalaureat. O altă prioritate, pe care am avut-o şi în primul mandat, rămâne aceea de a schimba sistemul în bine, de a schimba mentalităţi. Profesorul trebuie să intre de drag la oră, profesorul trebuie să îşi facă datoria. Sistemul trebuie să fie curat în toate sensurile, iar copiii trebuie să se simtă atât în siguranţă, cât şi bine instruiţi. Am militat mereu pentru aceste lucruri, ce reprezintă o prioritate constantă pentru mine.”, a declarat pentru FinanciarPress.ro Dumitru Tudosoiu.

Se pare că cei doi adjuncţi, muscelenii Cătălina Dumitraşcu şi Cristinel Creţu, vor rămâne în funcţiile pe care au fost numiţi, cu ordin de ministru, în ianuarie 2020. Cristinel Creţu este consilier local PNL la Câmpulung, a fost inspector de specialitate, dar şi director al Colegiului Naţional „Dinicu Golescu”, unde are catedra rezervată. În cadrul Inspectoratului Şcolar, Creţu are în subordine departamentul Management şi Resurse Umane. Cătălin Dumitraşcu a părăsit directoratul Şcolii ”Ion Minulescu” Piteşti pentru postul de adjunct al ISJ Argeş.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!