11.9 C
Campulung Muscel
21/05/2024

„Diferiţi dar egali!”, proiect cu finanţare europeană pentru achiziţionare uniforme şcolare şi amenajarea unui spaţiu de studiu la Şcoala „CD Aricescu”

Şcoala Gimnazială „C.D. Aricescu” Câmpulung a semnat în data de 5 octombrie 2021 contractul de finanţare pentru implementarea proiectului „Diferiţi dar egali!”

Finanţarea este asigurată de Consiliul Europei şi Comisia Europeană prin programul ROMACT şi este în valoare de 5.000 de euro. Principalele obiective ale proiectului sunt achiziţionarea de uniforme şcolare pentru elevii Şcolii Grădişte şi amenajarea unui spaţiu de studiu.

Proiectul se va derula  în perioada 1 octombrie 2021 – 30 aprilie 2022 şi este realizat în parteneriat cu Primăria Municipiului Câmpulung.

Prin acest proiect, elevii vor beneficia de uniforme şcolare şi amenajarea unui loc de studiu. Complementar, proiectul va include activităţi de consiliere pentru elevi şi familiile acestora în vederea combaterii abandonului şcolar.

Acest proiect este rezultatul parteneriatului pe care Primăria Câmpulung îl are cu Consiliul Europei şi Comisia Europeană prin programul ROMACT.

 

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!