11.9 C
Campulung Muscel
21/05/2024

Florin Cristian Dumitru, noul şef al Biroului de Investigaţii Criminale

Biroul de Investigaţii Criminale al Poliţiei Câmpulung are şef nou. Florin Cristian Dumitru a luat concursul pe post, organizat de IPJ Argeş.
Luna trecută, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş a anunţat scoaterea la concurs, din sursă internă, postul de şef Birou de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpulung. Unica probă de selecţie a constat într-un interviu pe subiecte profesionale, care a avut loc joi, 24 martie, la sediul IPJ Argeş.
În termenul stabilit, şi-au depus dosarele trei candidaţi, unul fiind invalidat, neîndeplinind condiţia prevăzută în capitolul I, litera e), teza a II-a, din anunţul de concurs din 21 februarie 2022 (să fie „apt medical” şi „apt” la evaluarea psihologică pentru promovarea în funcţii de conducere).
Pe 24 martie, la interviu s-a prezentat doar unul dintre cei doi cărora le-au fost validate dosarele de participare la concurs şi a obţinut şi notă de trece, adică 7,76.
Florin Cristian Dumitru vine pe postul lăsat vacant de comisarul Ionel Mătăsaru, care acum este adjunctul şefului Secţiei 7, Poliţia Sectorului 2 Bucureşti. Noul şef BIC este vâlcean, dar vine de pe o funcţie similară, pe care a ocupat-o la Deva. Acum, după ce a luat concursul, urmează ca, în circa două săptămâni, să se prezinte la Poliţia Câmpulung pentru a-şi lua funcţia în primire.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!