9.2 C
Campulung Muscel
19/05/2024

Marşul pentru viaţă, în Arhiepiscopia Argeşului şi Muscelului

Arhiepiscopia Argeşului şi Muscelului a organizat sâmbătă, 26 martie, în municipiul Piteşti o nouă ediţie a ,,Marşului pentru viaţă”.

Manifestarea a avut un impact deosebit prin prezenţa consilierilor eparhiali, a preoţilor din parohiile argeşene şi a credincioşilor veniţi din aproape toate localităţile Eparhiei.

Părinţii împreună cu pruncii, tineri şi vârstnici, au pornit din faţa Teatrului „Alexandru Davila” pe traseul Biblioteca Municipală „Dinicu Golescu” – Biserica „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe” din piaţa Vasile Milea, unde a fost săvârşită o slujbă de Tedeum.

În cadrul acestei manifestări, domnul doctor Bogdan Diaconu, în calitate de reprezentant al cadrelor medicale din judeţul Argeş, a adresat un scurt mesaj.

Participanţii au purtat pancarte cu mesaje pentru susţinerea femeii, a familiei şi a vieţii, scopul fiind acela de a atrage atenţia asupra numărului mare de avorturi care se fac în spitalele din România.

Corul „Glasul Arhanghelului” de la parohia argeşeană Miceşti împreună cu grupul de chitarişti de la Centrul Cultural din oraşul Ştefăneşti, coordonaţi de profesor Andreea Urs, au însoţit participanţii la acest eveniment aducând în sufletele tuturor bucuria şi inocenţa copilăriei.

Prin participarea la Marşul pentru viaţă, credincioşii au oferit o mărturie vie despre importanţa şi sensul creştin al vieţii umane, despre efectele dezastruoase ale avortului asupra familiei şi societăţii şi despre necesitatea sprijinirii femeilor care urmează să nască pruncul binecuvântat de Dumnezeu.

(foto: Cristian Gheorghe)

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!