10.7 C
Campulung Muscel
27/05/2024

„Ora Pământului”, marcată de membrii Leo Club Leolution Câmpulung

În ultima sâmbătă din luna martie, se sărbătoreşte „Ora Pământului”. Prin aceasta se doreşte conştientizarea problemei schimbărilor climatice, dar şi consumul exagerat al resurselor Pământului.

Cel mai întâlnit gest, unul simbolic de altfel, pentru a încuraja protejarea mediului este limitarea folosirii energie electrice în această zi pentru o oră, de regulă în intervalul 20.30-21.30.

S-au implicat în susţinerea consumului responsabil de energie electrică şi membrii Leo Club Leolution Câmpulung, care au marcat „Ora Pământului” desfăşurând diferite activităţi, de la scris, citit, jucatul cu animalele de companie şi până la prepararea mâncării la lumina lumânării sau a lanternei.

„Ora Pământului” poate fi ţinută oricând de-a lungul anului, nu numai în ultima sâmbătă din martie, prin participarea la evenimentele susţinute de organizaţiile de mediu; prin consumarea responsabilă a energie electrice; prin alegerea variantelor de energie solară sau eoliană sau, pur şi simplu, prin a petrece cât mai mult timp în natură.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!