6.3 C
Campulung Muscel
29/03/2024

Cabliştii au tăiat din greşeală alimentarea cu energie electrică a bazinului de apă din Hârtieşti

Lucrările de înlocuire a firelor de cablu şi internet ale unei firme de specialitate, au afectat alimentarea cu apă a comunei Hârtieşti. Aşa cum a postat pe Facebook primarul Cosmin Ştefan, angajaţii RCS&RDS, în timpul lucrărilor de debarasare a propriilor cabluri, au tăiat din greşeală alimentarea cu energie electrică a pompelor care alimentează rezervorul de apă al localităţii.

„În atenţia tuturor cetăţenilor comunei Hârtieşti! Datorită neatenţiei sau lipsei de responsabilitate a angajaţilor RCS / RDS, în data de vineri 11 martie, în timp ce lucrau la debarasarea cablurilor proprii, au tăiat alimentarea cu energie electrica a cablurilor care susţineau sistematizarea şi funcţionarea pompelor ce alimentează bazinul de apă! În aceste condiţii, vă aducem la cunoştinţă că facem tot posibilul ca problema să fie remediată în cel mai scurt timp! Pentru a evita neplăcuta situaţie de a rămâne fără apă, vă rugăm să consumaţi strictul necesar. Vă mulţumesc pentru înţelegere!”, este mesajul edilului de la Hârtieşti, Cosmin Ştefan, postat de curând pe Facebook.

 

 

 

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!