10.7 C
Campulung Muscel
26/05/2024

Spitalul angajează zidar, infirmiere şi economist

Luna aceasta, la Spitalul Municipal se derulează concursuri pentru ocuparea a cinci posturi vacante, cu angajare pe perioadă nedeterminată. Este vorba de un zidar, trei infirmiere şi un economist debutant.
Pentru postul de zidar se pot înscrie doar cei care au cel puţin 9 ani vechime în această meserie. Selecţia dosarelor se va face pe 18 martie, pentru ca, pe 28 martie, să se ţină proba scrisă, iar pe 31 martie, interviul.
Cele trei infirmiere sunt pentru Compartimentele Reumatologie şi Primiri Urgenţe şi Secţia Medicină Internă. Pe lângă certificatul de absolvire a unui curs de infirmieră, organizat de o instituţie acreditată, concurentele trebuie să facă dovada că au 6 luni vechime în activitate. Dosarele de înscriere se primesc până pe 17 martie. A doua zi se publică rezultatul selecţiei lor. Cele care trec merg la verificarea teoretică, din 28 martie, iar admisele la interviu, pe 31 martie.
Pentru locul de economist debutant nu se solicită vechime, la condiţiile specifice de participare fiind trecută doar cea de a fi absolvent de studii universitare de lungă durată, cu diplomă de licenţă în Studii Economice. Ca şi la precedentele, 17 martie este ultima zi când se mai primesc actele în înscriere la concurs. Pe 28 martie se va ţine proba scrisă, iar pe 1 aprilie, cea orală. Pentru toate concursurile, rezultatele finale vor fi publicate pe 4 aprilie, după ora 16.00.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!