3.5 C
Campulung Muscel
23/02/2024

ADP-ul nu vede resturile de arbori şi stâlpi din lemn de pe trotuare

Ce văd câmpulungenii şi-i nemulţumeşte nu văd şi ADP-iştii care nu sunt doborâţi de lucrări pe perioada iernii, când n-au de făcut plombări ori asfaltări. Şi nici deszăpeziri, ca să zici că sunt doborâţi de muncă! Şi, cu toate acestea, nu se îngrijesc nici de lucrări care nu le solicită cine ştie ce efort ori resurse umane deosebite. Însă trebuie să fii gospodar cap-coadă ca să te deranjeze nişte defecte care se pot corecta imediat. Cum urci pe strada Revoluţiei, pe partea cu Farmacia TBC-ului, în asfaltul trotuarului au rămas resturile a doi arbori tăiaţi. Acum, dacă s-au eliminat din peisaj copacii consideraţi, probabil, un pericol din cauza vârstei, de ce nu s-a curăţat trotuarul de cioatele care se văd atât de urât? Care este rostul pentru care buturile, înconjurate de o rămăşiţă de bordură, n-au fost scoase şi trotuarul reparat, ca să arate frumos locul?

În aceeaşi zonă, pe alt trotuar, cel dinspre Pavilionul Grant, alte ridicături din asfalt, şi în dreptul spitalului, şi în dreptul Administrativului. Chiar două în faţa imobilului destinat administraţiei TBC, rămase după ce s-au tăiat nişte stâlpi din lemn! Păcat că astfel de „mărunţişuri” sunt ignorate, căci şi aceste zone lăturalnice aparţin tot Câmpulungului şi sunt tranzitate de cetăţeni care observă dezinteres pentru lucrul făcut cu simţ de răspundere. “E.M.”

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!