11 C
Campulung Muscel
22/05/2024

Percheziţii într-un dosar penal privind ilegalităţi în domeniul construcţiilor

Astăzi, 9 februarie, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, efectuează 13 percheziţii domiciliare, la locuinţele unor persoane, precum şi la sediile şi punctele de lucru ale unor societăţi comerciale, într-un dosar penal privind modificări neconforme ale unor imobile, din domeniul construcţiilor civile. Persoanele sunt bănuite de abuz în serviciu, fals intelectual şi uz de fals.

Percheziţiile se desfăşoară la locuinţele unor persoane, precum şi la sediile şi la punctele de lucru ale unor societăţi comerciale din judeţul Argeş şi municipiul Bucureşti.

Din cercetări a reieşit că, pentru un imobil, pentru care a fost obţinută autorizaţie de construire cu regim de înălţime P+2E, dezvoltatorul imobiliar ar fi modificat construcţia, transformând imobilul într-unul cu regim P+2E+M. Ulterior, cu ocazia recepţiei lucrărilor, membrii comisiei de recepţie ar fi atestat faptul că lucrarea de construcţie realizată ar respecta prevederile proiectului şi ale autorizaţiei de construire.

Prejudiciul stabilit până în prezent este de 680.000 de lei, reprezentând valoarea investiţiei edificate ilegal.

Şase persoane urmează să fie conduse la sediul poliţiei, pentru audieri.

La activităţi participă luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale Argeş şi specialişti criminalişti din cadrul Serviciului Criminalistic – I.P.J. Argeş.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!