11.9 C
Campulung Muscel
21/05/2024

La Câmpulung, „Ceaiul de duminică seara” a fost suplimentat cu o masă caldă

Campania „Ceaiul de duminică seara” a continuat şi la sfârşitul săptămânii, de această dată şi cu o masă caldă. Pompieri, jandarmi, elevi şi profesori din Centrul Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională Argeş şi voluntari ai Asociaţiei „AsProEdu” au adus, duminică, 6 februarie 2022, zâmbete şi o stare de bine trecătorilor înfriguraţi, cărora le-au oferit câte un ceai fierbinte, dar şi persoanelor defavorizate, cărora le-au fost oferite porţii de mâncare caldă.

În afară de Câmpulung, activităţi similare au fost organizate la Piteşti şi Curtea de Argeş. „Proiectul de voluntariat este iniţiat de Asociaţia „AsProEdu” şi CJRAE Argeş, cu parteneri ISU Argeş, IJJ Argeş şi IPJ Argeş, iar scopul lui este de a oferi un ceai cald, într-o zi friguroasă, oamenilor aflaţi în nevoie şi, de ademenea, nişte pachete cu mâncare, pe care am reuşit să le obţinem, printr-o sponsorizare, de la un restaurant din Câmpulung. Scopul proiectului este şi de a atrage în cadrul asociaţiei tineri voluntari pentru a oferi un zâmbet, o vorbă bună şi un pachet cu mâncare oamenilor aflaţi în nevoie. Suntem la a treia campanie la Câmpulung şi am vrut să demonstrăm că nu doar de Crăciun se întâmplă minuni.”, au transmis reprezentantele Asociaţiei „AsProEdu”. Proiectul „Ceaiul de duminică seara” va continua.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!