20 C
Campulung Muscel
18/07/2024

Inter Câmpulung se întăreşte cu patru jucători: Tănase, G. Neagu, Nilă şi Butoi

Pleacă în schimb Dumitrică, Pătrănoiu, M. Neagu, Cicu şi Luca. Barbu şi L. Petre au ales alte cariere

Inter Câmpulung va aborda cea de-a doua parte a campionatului Ligii a IV-a la fotbal cu un lot de jucători modificat. Conducerea clubului muscelean se poate lăuda cu patru achiziţii de marcă, pentru acest nivel fotbalistic, dar sunt şi câţiva jucători care au părăsit echipa. Antrenorii Ovidiu Tică, Vali Ştefănică şi Alin Durdun vor suna adunarea pe 5 februarie, în condiţiile în care data reluării campionatului încă nu a fost stabilită.
Portarul Adrian Tănase, mijlocaşul George Neagu şi atacanţii Andrei Nilă şi Giani Butoi sunt noile achiziţii ale Interului din Câmpulung din această iarnă, transferurile fiind rodul muncii antrenorului Ovidiu Tică şi managerului Dan Gheorghe. În acelaşi timp, formaţia musceleană pierde un jucător de bază, Andrei Pătrănoiu (bun pe teren, rău de digerat în vestiar), dar şi alţi fotbalişti care şi-au pus amprenta asupra evoluţiei formaţiei câmpulungene în prima parte a campionatului: Răzvan Dumitrică, Marian Neagu, Claudiu Luca , Andrei Cicu, Andrei Barbu şi Laurenţiu Petre. „Având în vedere că nu e stabilită data exactă de începere a campionatului, reunirea lotului va fi pe data de 5 februarie. Legat de programul de pregătire, ne-am propus să facem două antrenamente pe săptămână, plus un joc la fiecare sfârșit al acesteia. În funcție de data de începere vom încerca să facem o pregătire centralizată la nivel local. Lotul va suferi mai multe modificări, în sensul ca unii jucători şi-au manifestat intenția de a pleca la alte echipe (Pătrănoiu, Luca, Dumitrică, Cicu), iar alții nu vor mai întra în vederile noastre – Neagu, Sumedrea, plus situația lui Andrei Barbu, care a intrat la Şcoala de Subofițeri de Poliţie de la Câmpina, și a lui Laurențiu Petre, plecat momentan la muncă în străinătate. De aceea, ne-am propus aducerea a cinci jucători cu experiență. Patru dintre ei – Adi Tănase, Andrei Nilă, George Neagu și Giani Butoi – au semnat cu noi si așteptăm în zilele următoare să semnăm şi cu ultimul dintre aceștia. Bineînțeles, pe lângă Ticuleasa, Tocilă, Robu, David, Raul și Albu, juniori care au jucat în prima parte a campionatului, ne-am propus să promovăm şi alți juniori U19 de la „Dinicu Golescu” şi pot menționa pe Boroș, Tiucă și Horvat”, ne-a declarat antrenorul Ovidiu Tică. Reamintim că, după după 14 etape scurse din actuala ediţie de campionat, Inter Câmpulung ocupă poziţia a doua a clasamentului, cu 32 de puncte, după CS Rucăr, care a acumulat 34 de puncte. În următoarea etapă (data nu a fost încă stabilită de oficialii AJF Argeş), Inter Câmpulung va juca acasă cu ACS Bălileşti, formaţie clasată pe ultimul loc, cu 0 puncte.
Narcis MANOLE

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!