23.1 C
Campulung Muscel
21/07/2024

O perioadă, la Spitalul Câmpulung nu se mai pot face intervenţii chirurgicale

Aşa cum a anunţat administraţia locală, începând de astăzi, la Spitalul Municipal Câmpulung nu se mai poate asigura nicio intervenţie chirurgicală sau naştere.

După detaşarea medicului ATI Daniela Prunoiu la Spitalul de Urgenţă Piteşti, medicul Sorin Moşteanu a rămas să asigure singur urgenţele, în condiţiile în care are probleme  de sănătate. De astăzi şi el a intrat în izolare, iar Spitalul a rămas fără anestezist o bună perioadă de timp.

„Fac din nou apel la înţelepciunea Prefectului şi CJSU Argeş pentru a nu lăsa peste 120 de mii de musceleni fără asistenţă medicală! O să trimit oficial o adresă către Ministerul Sănătăţii şi Preşedinţie pentru că mie nu îmi vine să cred că ministrul şi preşedintele ştiu ce abuzuri sunt în Argeş. Dacă ştiu şi acceptă o asemenea situaţie, e grav. Nu se mai respectă dreptul la sănătate consimţit de Constituţia României. Asta înseamnă că un drept fundamental al omului este încălcat. Dacă lucrurile rămân aşa, o să ajungem la Curtea Europeană a Drepturilor Omului şi voi asigura sprijin tuturor muscelenilor cărora nu li s-au asigurat servicii medicale, inclusiv obţinerea de despăgubiri.”, a transmis primarul Elena Lasconi.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!