21.3 C
Campulung Muscel
02/07/2022

Alina Gorghiu se va întâlnit la ora 18, la Muzeu, cu membrii organizaţiei PNL Câmpulung

De când a preluat interimatul organizaţiei PNL Argeş, de la începutul lunii decembrie 2021, senatoarea Alina Gorghiu a anunţat că va demara un amplu proces de evaluare şi reorganizare a filialei judeţene. În identificarea problemelor din filială şi a celor care le-au generat, preşedinta PNL Argeş s-a întâlnit deja cu membrii partidului de la Piteşti şi Curtea de Argeş, iar astăzi, 10 ianuarie, va fi la Câmpulung.

Cel mai probabil mâine, 11 ianuarie va fi la Bughea de Sus, unde a fost stabilită o dezbatere cu membrii PNL din comună, dar şi celelalte localităţi din împrejurimi.

Chiar dacă ocupă funcţia pe o perioadă limitată, Alina Gorghiu vrea să reconstruiască echipa PNL Argeş pentru că au rămas mai puţin de trei ani până la primul scrutin din 2024, cele mai frecvente subiecte abordate la întruniri fiind stabilirea celei mai bune strategii de urmat pentru a creşte calitatea vieţii în Argeş, pentru a aduce investiţii în judeţ şi pentru a câştiga încrederea argeşenilor. E.M.

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!