37.4 C
Campulung Muscel
16/07/2024

Neacşu şi Blidaru l-au înlocuit pe Ţâroiu în Consiliile de Administraţie de la TBC şi Muzeu

La patru luni de când a părăsit Consiliul Local, reprezentantul PSD, Liviu Ţâroiu, a fost înlocuit de alţi aleşi în Consiliile de Administraţie în care fusese desemnat la câştigarea mandatului.
Fostul consilier local Liviu Ţâroiu n-a mai participat la întrunirile aleşilor încă din vară, după ce a fost condamnat definitiv şi şi-a pierdut mandatul. În locul lui, PSD l-a propus Gabriel Neacşu. După ce i-a luat locul lui Ţâroiu în Consiliu, Gabriel Neacşu l-a înlocuit pe acesta şi în Comisia nr. 1, de Studii, Prognoze Economico-Sociale, Buget – Finanţe şi Administrarea Domeniului Public şi Privat al Municipiului.
Cum Liviu Ţâroiu a făcut parte şi din două Consilii de Administraţie, a trebuit înlocuit şi din componenţa acestora. Pentru a fi numiţi înlocuitori a fost nevoie de votul colegilor consilieri, care au venit şi cu propuneri. Astfel, Ţâroiu a fost înlocuit în Consiliul de Administraţie al Spitalului de Pneumoftiziologie cu colegul de la PSD, Mărgărin Blidaru, care va fi supleant.
În Consiliul de Administraţie al Muzeului Municipal au fost propuşi Gabriel Neacşu (PSD) şi Andreea Ionescu (USR PLUS), dar aceasta din urmă a renunţat în favoarea lui Neacşu, care va întregi echipa compusă din Alexandu Hagi (USR PLUS) şi Dorin Mirea (POL). Isabela FILIP

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!