23.1 C
Campulung Muscel
21/07/2024

După accidentul mortal de săptămâna trecută, Poliţiştii au fost cu radarul pe DN 73D Câmpulung-Vultureşti şi au prins mulţi şoferi care conduceau cu viteză

După tragedia din 14 decembrie, când un tânăr de 39 de ani şi-a pierdut viaţa după ce a intrat cu autoturismul într-un stâlp, la Vultureşti, poliţiştii au demarat o acţiune de noapte pentru prevenirea accidentelor petrecute pe fondul vitezei excesive.
Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung au acţionat, în noaptea de 15 spre 16 decembrie, pe DN 73 şi DN 73 D, Câmpulung – Vultureşti. În urma abaterilor constatate, au fost aplicate 8 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 10.440 de lei, pentru nerespectarea regimului legal de viteză, fiind reţinute 6 permise de conducere.
În jurul orei 23.50, oamenii legii au depistat un bărbat de 29 de ani, din Vultureşti, care a fost înregistrat de aparatul radar în timp ce conducea un autoturism pe raza localităţii Davideşti, pe DN 73D, cu viteza de 119 kilometri la oră.
În noaptea 16 spre 17 decembrie, poliţiştii rutieri au fost din nou pe DN 73 şi DN 73 D. Cu această ocazie, au aplicat 10 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 13.580 de lei, pentru nerespectarea regimului legal de viteză, reţinând 5 permise de conducere. Unul a fost al unui bărbat de 51 de ani, din Târgu Secuiesc, judeţul Covasna, înregistrat de radar în timp ce conducea o autoutilitară în Schitu Goleşti, pe DN 73, cu viteza de 113 kilometri la oră. În cursul aceleiaşi nopţi, poliţiştii câmpulungeni au depistat şi un bărbat de 27 de ani, din Davideşti, care a fost prins cu în timp ce conducea un autoturism prin localitatea de domiciliu, pe DN 73D, cu viteza de 142 kilometri pe oră.
Bărbaţii au fost sancţionaţi contravenţional cu amendă în valoare de 1.305 lei (9 puncte-amendă), fiecare, conform OUG 195/2002, privind circulaţia pe drumurile publice, totodată fiind aplicată şi măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce pentru 90 de zile, prin reţinerea permisului de conducere şi eliberarea unei dovezi înlocuitoare.
„Reamintim că viteza, sub toate formele sale: viteză excesivă sau neadaptată la condiţiile de drum, la condiţiile meteo sau la cele de trafic, reprezintă principala cauză generatoare de evenimente rutiere. Poliţiştii rutieri argeşeni vor fi în continuare la datorie, inclusiv pe timpul nopţii, pentru a verifica respectarea regulilor de circulaţie.”, au transmis purtătorii de cuvânt ai IPJ Argeş. Adrian TĂNASE

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!