20.7 C
Campulung Muscel
21/07/2024

Municipalitatea se obligă să ţină creşa deschisă timp de 15 ani

Consilierilor municipali li s-a cerut aprobarea pentru predarea către Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, în subordinea căruia funcţionează Compania Naţională de Investiţii, a amplasamentului viitoarei creşe. Terenul se află în incinta Colegiului Naţional Pedagogic „Carol I”, lângă sala de sport. În afara transferului celor 3.510 metri pătraţi, aleşii se obligă să asigure toate condiţiile în vederea executării construcţiei.

Pentru îndeplinirea acestei formalităţi, Executivul a convocat Consiliul Local la o şedinţă extraordinară, ieri, 13 decembrie 2021. Prima cerinţă, cea referitoare la predarea suprafeţei de care C.N.I. are nevoie pentru ridicarea creşei cu dimensiune şi capacitate medie, este însoţită de „viabilizarea” amplasamentului. Obligaţie îndeplinită, aşa cum reiese din documentele urbanistice. Mai precis, terenul aflat în administrarea Colegiului „Carol I”, de 3.510 metri pătraţi, dintr-o suprafaţă totală de 101.153 metri pătraţi, are asigurat accesul la utilităţile necesare: apă, canalizare, gaz. Imobilul se va afla la dispoziţia ministerului pe durata realizării de către C.N.I. a obiectivului de investiţii.

Prin votul de aseară, Consiliul Local s-a angajat să asigure finanţarea cheltuielilor pentru racordurile la utilităţi (energie electrică, apă, canal, gaz, etc.). Hotărârea mai prevede că municipalitatea se obligă să asigure, în condiţiile legii, suprafeţele de teren pentru depozitarea şi organizarea şantierului. Altă obligaţie asumată de aleşi: după predarea amplasamentului şi a obiectivului realizat, vor menţine destinaţia acestuia şi îl vor întreţine pe o perioadă de minim 15 ani. M.B.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!