18.1 C
Campulung Muscel
22/07/2024

Ce contracte au mai încheiat primarii din zona Muscel

Perioadă modestă în materie de achiziţii la Primăriile din Muscel, fiind şi mini-vacanţa de 1 Decembrie, fiind şi final de an, când, probabil, banii s-au consumat. Cine n-a epuizat rezervele mai face câte o lucrare pe lângă „casă”.

Lucrare la vestiarele Bazei Sportive din Bârzeşti

Primarul de la Vultureşti, Liviu Poşircă, a contractat un constructor din Geamăna pentru realizarea învelitorii şi reparaţii interioare şi exterioare ale clădirii cu destinaţia de vestiare şi grupuri sanitare, executată în cadrul obiectivului „Bază sportivă multifuncţională, satul Bârzeşti, comuna Vultureşti”. Firmei Fly Construct Team Ideal SRL i s-a atribuit direct, pe 25 noiembrie 2021, contractul în valoare de 125.477,12 lei.

Instituţiile publice de la Bălileşti, branşate la reţeaua de apă şi canalizare

Cătălin Victor Turturică, edilul de la Bălileşti, are pe agenda de lucru o intervenţie de racordare la reţeaua de apă şi canalizare a mai multor obiective aflate în subordinea Primăriei. Investiţia, care va fi executată de societatea piteşteană Acvafor Proiect SRL, le costă pe autorităţi 155.295,74 lei. Constructorul ale cărui servicii au fost contractate pe 25 noiembrie 2021 va presta lucrările prin care vor fi branşate la utilităţi: Dispensarul Poieniţa, Şcoala Gimnazială cu clasele I-VIII Poieniţă, sediul Primăriei Bălileşti, Şcoala Gimnazială Priboaia, Şcoala Gimnazială cu clasele I-VIII Bălileşti, Dispensarul Băjeşti, Dispensarul Valea Mare Bratia.

Reparaţie a canalizării la blocurile noi din Stâlpeni

Din aceeaşi parte a Muscelului, primarul Gabi Şerbănoiu a întreprins cea mai consistentă cheltuială pentru o lucrare necesară în comună. Pe 24 noiembrie 2021 s-a produs achiziţia serviciilor executantului Euromega Construct Instal AG SRL, pentru o reparaţie a canalizării în zona blocurilor noi din Stâlpeni. Intervenţia pune Primăria la o cheltuială de 249.534,48 lei. „E.M.”

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!