18.1 C
Campulung Muscel
22/07/2024

Casa de Cultură pregăteşte spectacolul „Scrisori muzicale de Ziua Naţională”

Pentru sărbătorirea Zilei Naţionale a României, Casa de Cultură „Tudor Muşatescu” pregăteşte un spectacol cu muzică populară şi uşoară, „Scrisori muzicale de Ziua Naţională”, care va fi înregistrat şi difuzat miercurea viitoare pe posturile locale de televiziune.

Mai mulţi interpreţi şi grupuri vocale vor înregistrat sâmbătă, 27 noiembrie, la Mausoleul de la Mateiaş spectacolul de televiziune „Scrisori muzicale de Ziua Naţională”. Sunt invitaţi să participe grupul vocal bărbătesc „Doruri Muscelene”, profesoara Ecaterina Niţescu Ţuţea şi Bianca Popescu, clasa de Canto din cadrul Cercului de muzică uşoară „Musicals”, Ansamblul de Dansuri Populare „Carpaţi”şi Grupul Vocal „Mlădiţe Muscelene” ale Casei de Cultură „Tudor Muşatescu”, Grupul Vocal Folcloric „Muguraşii de la Schitu”. Toţi vor fi acompaniaţi de Taraful „Cătălin Iancu”, din Piteşti.

Spectacolul cultural – artistic va fi difuzat pe posturile locale de televiziune în data de 1 decembrie 2021.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!