29.1 C
Campulung Muscel
16/07/2024

Asfaltatorul preferat de tată, contractat şi de fiu. Boncoi jr. asfaltează pe Creţişoara

Majoritatea asfaltărilor executate în al doilea mandat de primar, din cele patru ale lui Boncoi senior, au fost executate cu o firmă din Miceşti, devenită, între timp, foarte cunoscută în Muscel şi căutată de primarii care nu vor să încurce agenda de lucru a firmelor familiei Răuţoiu. Drum Construct Logistik SRL asfaltează şi lângă Câmpulung, şi la distanţă de Câmpulung, având solicitări de peste tot din Muscel. Mai puţin de la comunele dinspre Târgovişte, unde este preferat asfaltatorul locului. Familia Boncoi rămâne fidelă relaţiei cu omul de afaceri Florin Marius Păcioianu, care găseşte din nou de lucru la Valea Mare Pravăţ. Judecând după statornicia colaboratorilor privaţi ai autorităţilor, ajungem să ne întrebăm cine conduce, de fapt, Primăria?

Fiul sau tatăl? Căci Boncoi tatăl i-a dat fiului, odată cu ştafeta, şi afaceriştii colaboratori ai Primăriei.
Pe 12 noiembrie 2021, firmei Drum Construct Logistik SRL i s-a atribuit direct un contract de 314.548,88 lei, pentru îmbrăcăminte bituminoasă uşoară pe Creţişoara. „Lucrările cuprind: terasamente; strat din piatră spartă 12 cm; curăţirea şi amorsarea suprafeţei drumului; strat de legătură din BADPC 22.4 în grosime de 6 cm; strat de uzură din BAPC 16 în grosime de 4 cm; şanţuri din beton C 25/30, plăci simple şi acostamente din piatră spartă; podeţe la accesuri în proprietăţi, semnalizare rutieră; transportul materialelor.”, este descrierea în rezumat a intervenţiilor prezentată în SICAP.

Drum Construct Logistik lucrează şi la Dârmăneşti, unde, pe 4 noiembrie, Emilian Ciolan i-a încredinţat un nou contract. Asfaltarea a 456 de metri pătraţi din drumul Manoloiu costă administraţia locală 145.427,52 lei. C.V.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!