29.1 C
Campulung Muscel
16/07/2024

Premieră în judeţul Argeş! Vaccinare drive-through

Sâmbătă, 13 noiembrie și duminică, 14 noiembrie, cei care doresc să se imunizeze vor găsi echipe medicale în parcarea centrului comercial VIVO! Pitești, până la miezul nopții.

Rapid, comod, fără a coborî din autoturism. Așa va fi realizată vaccinarea drive-through. Vor fi două fluxuri, iar vaccinurile disponibile sunt Pfizer și Johnson & Johnson. Sunt așteptate atât persoane pentru prima doză cât și cele care au nevoie de rapel sau doza 3.

De la intrarea în parcare, persoanele care solicită vaccinarea vor fi ghidate spre punctele de triaj, vaccinare apoi supraveghere post-vaccinare. Adeverința de vaccinare va fi emisă în timp ce medicii supraveghează post-vaccinarea.

Nu uitați de interdicții! Argeșenii care intenționează să meargă după ora 22.00 trebuie să completeze declarația pe propria răspundere, să bifeze rubrica legată de asistența medicală și să scrie traseul pe care circulă spre și dinspre centrul de vaccinare.

Vaccinarea este permisă oricărui cetățean din categoria persoanelor eligibile, fără programare și fără a fi nevoie să locuiască în Municipiul Pitești. Obligatoriu este doar buletinul.

Sâmbătă, de la ora 8.00 la ora 24.00 şi duminică, 8.00-24.00. Argeşul se vaccinează!

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!