16.6 C
Campulung Muscel
23/07/2024

Candelabru şi mobilier alb-albastru pentru biroul de Relaţii cu Publicul din holul Primăriei

Şi, totuşi, ghişeul unic din holul Primăriei se va realiza până la sfârşitul anului, conform previziunilor şefei Executivului de a avea, până la 1 decembrie 2021, un birou de Relaţii cu Publicul nou-nouţ. Nu cunoaştem dacă lucrarea de amenajare a parterului include şi o zugrăveală a pereţilor, cu toate că o intervenţie similară a fost întreprinsă şi în mandatul lui Liviu Ţâroiu, când s-a dat o vopsea proaspătă interiorului instituţiei. Vineri, 5 noiembrie 2021, Primăria a efectuat două achiziţii care confirmă intenţiile de amenajare a spaţiului de la intrare în instituţie, unde Elena Lasconi ar vrea să se oprească petenţii, pentru a nu mai umbla fiecare, de capul lui, pe la toate birourile. Doleanţele acestora vor fi preluate de către funcţionarii dislocaţi la ghişeul unic din hol, pentru care, la sfârşitul săptămânii, s-au cumpărat mobilierul şi corpurile de iluminat.

Din cei 500.000 de lei prevăzuţi, au fost suficienţi 180.000 de lei pentru biroul de Relaţii cu Publicul
În momentul în care s-a aprobat bugetul local pe 2021, s-a apreciat că amenajarea şi dotarea ghişeului unic în cadrul Primăriei Câmpulung au nevoie de un necesar de 500.000 de lei. La rectificarea din 28 octombrie 2021, prevederea generoasă, stabilită în luna aprilie, a fost redusă cu 320.000 de lei. Astfel, s-a născut bănuiala, întreţinută de zgârcenia de amănunte cu care se întocmesc materialele pentru şedinţele de Consiliu, că lucrarea nu se mai face. Atâta timp cât documentaţiile care ar trebui să lămurească de ce se „taie” sumele stabilite la aprobarea bugetului sunt făcute cu modestie de informaţii, cititorul înţelege ce poate. Căci nu suntem toţi membri ai Comisiei de Buget-Finanţe, ca să aflăm care sunt, de fapt, intenţiile. Dacă sunt oferite şi acolo! Căci la şedinţele de Consiliu nu mai explică nimeni, public, aşa cum se întâmpla în timpul lui Liviu Ţâroiu, care este esenţa unei rectificări de buget. De ce luăm bani de acolo ca să-i ducem dincolo? Pentru că ne trebuie mai puţin decât am prevăzut. Sau nu ne trebuie, pentru că nu mai facem lucrarea.

În cazul de faţă, reducerea prevederii iniţiale, de 500.000 de lei, se explică astfel. După o prospecţie a pieţei, unde preţurile sunt mult sub valoarea pe care Executivul a rezervat-o în buget, s-a luat decizia ca surplusul de 320.000 de lei să fie folosit în altă parte. Iar investiţia de amenajare a ghişeului unic a rămas cu 180.000 de lei, exact suma de care avea nevoie.

Petenţii vor fi întâmpinaţi cu o siglă iluminată inscripţionată cu „Bine aţi venit!”

Până la acest nivel s-au făcut achiziţiile de vineri, 5 noiembrie 2021, în favoarea unei firme din Bucureşti, SC Artec Homes Bucureşti SRL. Ansamblul de mobilier a fost cumpărat la preţul de 152.320 lei şi include: „mobilier recepţie, din MDF lucios, vopsit în două culori alb/albastru, cu trei posturi de lucru. Dimensiuni de gabarit: 380 x 175 cm – 2 bucăţi; Scaun tip birou ergonomic, reglabil pe înălţime, pentru recepţie – 6 bucăţi; Mobilier depozitare, trei compartimente, H = 70 cm, din MDF lucios, culoare albă, cu rotiţe, pentru deplasare – 2 bucăţi; Ansamblu din 3 panouri decorative din MDF vopsit, culoare gri mată – 2 bucăţi; Mobilier depozitare, două compartimente cu jardiniere la partea superioară, H = 70 cm, din MDF lucios, culoare albă, cu rotiţe pentru deplasare – 2 bucăţi; Canapea tip „Chesterfield” din piele ecologică, culoare albastru închis.

Dimensiuni 245 x 100 cm – 2 bucăţi; Fotoliu tip „Chesterfield” din piele ecologică, culoare albastru închis. Dimensiuni 100 x 100 cm – 2 bucăţi; Măsuţă cafea, pentru canapea şi fotolii. Dimensiuni 120 x 70 cm – 2 bucăţi; Taburet tip „Chesterfield” din piele ecologică, culoare albastru închis. Dimensiuni 50 x 50 cm – 2 bucăţi; Taburet tip „Chesterfield” din piele ecologică, culoare albastru închis. Dimensiuni 100 x 50 cm – 2 bucăţi; Masa de scris, încastrată semirotundă, H = 110 cm din MDF alb lucios – 2 bucăţi; Masă de scris, încastrată, semirotundă, H = 110 cm din MDF alb lucios – 2 bucăţi; Mască de calorifer din MDF mat, culoare gri, dimensiuni 200 x 18 x 90 cm – 2 bucăţi; Mască de calorifer din MDF mat, culoare gri, dimensiuni 250 x 18 x 90 cm – 2 bucăţi; Ansamblu siglă „Bine aţi venit!”, executat din metal, culoare gri, cu lumina proprie, lungime 300 cm – 1 bucăţi; mobilier recepţie/punct de pază semirotund.”

Ghişeul va fi luminat de un candelabru şi două lampadare

Tot pe 5 noiembrie 2021, s-au cumpărat corpurile de iluminat pentru parterul Primăriei, unde va funcţiona ghişeul de Relaţii cu Publicul. Furnizorul este tot Artec Homes Bucureşti SRL, din Bucureşti, cu care s-a încheiat tranzacţia la preţul de 22.372 lei. Suma acoperă valoarea unui candelabru cu sistem de iluminat LED, cu diametrul 1.600 mm, şi două lampadare fixe, tot cu LED-uri. Cele două contracte de furnizare de produse, în sumă totală de 174.692 lei, se încadrează în disponibilul de 180.000 de lei rămas în contul acestui obiectiv. M.B.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!