27.1 C
Campulung Muscel
24/07/2024

În stare gravă după ce şi-a dat foc

Caz şocant duminică, în comuna Stâlpeni, unde un apel la 112 anunţa că o femeie din localitate şi-a dat foc şi are arsuri grave pe întreaga suprafaţă a corpului. Aşa cum a scris curier.ro, nenorocirea ar fi avut loc după ce femeia s-a cercat cu nora.

În jurul prânzului, duminică, 7 noiembrie, o femeie a sunat la 112, reclamând că soacra sa, Niculina F., de 60 de ani, a provocat o ceartă teribilă. Poliţiştii de la Secţia Rurală Stâlpeni au mers la faţa locului şi au constatat că cele sesizate se confirmă, oamenii legii încercând să medieze conflictul dintre cele două femei. După ce toată lumea s-a calmat, poliţiştii au plecat, fără să aplice sancţiuni.

Ca să nu mai existe discuţii, fiul femeii a decis să plece cu soţia sa din locuinţa unde locuiau împreună toţi trei, hotărâţi să se mute în altă parte. Auzind asta, Niculina F. a avut prima tentativă de sinucidere, s-a dus la calea ferată. De aici şi-a sunat un alt fiu căruia i-a spus că aşteaptă trenul ca să se arunce în faţa lui. Într-adevăr, tânărul a găsit-o lângă şinele de tren, a discutat cu ea şi a dus-o acasă. Crezând că s-a potolit, a lăsat-o singură. Femeia a luat un bidon cu benzină, s-a stropit pe haine şi şi-a dat foc. Vecinii, văzând vâlvătaia din curte, au luat o pătură şi au sărit să o ajute.

Când echipajul medical, chemat de localnici, a sosit la faţa locului, Niculina F. era conştientă, la prima evaluare femeia având arsuri de gradul doi pe 95% din suprafaţa corpului. A fost transportată la spital, starea ei fiind una foarte gravă. E.M.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!