37.4 C
Campulung Muscel
16/07/2024

Adrian Miuţescu şi-a anunţat demisia din grupul parlamentar PNL

Deputatul Adrian Miuţescu şi-a anunţat, pe 3 noiembrie, retragerea din grupul parlamentar al PNL, urmând să îi reprezinte pe argeşeni în Camera Deputaţilor ca deputat neafiliat.

„Sunt de 31 de ani membru al Partidului Naţional Liberal, un partid care a pus bazele României moderne şi care a contribuit decisiv la industrializarea ţării, prin doctrina „Prin noi înşine”. Datorită voturilor argeşenilor, reprezint în Camera Deputaţilor un judeţ puternic industrializat, care este, în acelaşi timp, leagănul Brătienilor. Am crezut şi cred în continuare în politicile de dreapta, în liberalism, ca singura şansă pentru dezvoltarea judeţului şi a ţării. Am avut convingerea că Partidul Naţional Liberal înseamnă garanţia unei bune guvernări, care poate să asigure dezvoltarea sustenabilă a ţării. Din păcate, de două luni, asistăm la o criză politică provocată într-o perioadă când era nevoie de decizii ferme, de o guvernare stabilă şi performantă. Noua conducere a partidului a impus Partidului Naţional Liberal o agendă departe de problemele reale ale românilor, care se confruntă cu valul 4 al pandemiei, cu creşteri galopante la preţurile carburanţilor şi ale energiei. În cele trei decenii de activitate politică, nu am traversat nicio perioadă mai neagră ca cea din prezent, în care conducerea Partidului Naţional Liberal pare ruptă complet de interesele electoratului. Nu pot să fiu părtaş la aşa ceva, mai ales că activitatea mea în Parlament este legată de cetăţenii care m-au votat, nu de o conducere a PNL efemeră şi lipsită de orice contact cu realitatea. De aceea, de azi (n.r. 3 noiembrie) mă retrag din grupul parlamentar PNL şi voi activa ca deputat neafiliat. Sper ca gestul meu să fie înţeles corect şi să reprezinte un semnal de alarmă pentru actuala conducere a partidului, dar şi pentru colegii din teritoriu, de la aleşi locali la simpli membri de partid. Nu mă dezic de liberalism, ci doar de conducerea efemeră a acestui partid, care a reuşit în două luni să prăbuşească încrederea românilor în Partidul Naţional Liberal. Nu părăsesc partidul din care fac parte din ianuarie 1990 şi sper ca, în ceasul al XII-lea, raţiunea să învingă şi noua conducere a Partidului Naţional Liberal să se îndrepte din nou, spre nevoile şi problemele reale ale românilor.”, a transmis deputatul Adrian Miuţescu. “E.M.”

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!