37.4 C
Campulung Muscel
16/07/2024

Prefectul Radu Perianu: „Jumătate din testele făcute de Ambulanţă sunt pozitive!”

Printr-un comunicat transmis redacţiei, prefectul Radu Perianu trage un semnal de alarmă vizavi de numărul mare de argeşeni care sunt confirmaţi cu SARS-CoV-2.

„2 oameni pozitivi din 4 testaţi! Dacă nu vă îngrijorează proporţia vă spun că din 366 de persoane testate doar de Ambulanţă în ultimele 24 de ore, jumătate au virusul. Se vede că suntem într-o situaţie critică. Nu vreau să panichez! Intenţia mea este să responsabilizez. Lucrăm la o noua campanie de vaccinare care va fi organizată la sfârşitul acestei săptămâni şi sper să conştientizeze cât mai mulţi argeşeni că este soluţia, nu doar personală, ci pentru întreaga societate. Cu cât vor fi mai multe persoane imunizate cu atât vom putea vorbi despre o relaxare. La acest moment această relaxare este doar un vis. Fac un apel la toţi cetăţenii judeţului Argeş să respecte măsurile, să se protejeze şi să se vaccineze!”, a spus prefectul Radu Perianu.

În acelaşi timp, reprezentantul Guvernului în teritoriu s-a întâlnit cu Înaltpreasfinţitul Părinte Calinic, Arhiepiscopul Argeşului şi Muscelului, împreună îndemnând populaţia la rugăcine pentru cei bolnavi, dar şi pentru toţi cei care lucrează în spitalele din judeţ.

„Am avut deosebita plăcere a unei întâlniri cu Înaltpreasfinţia Sa Calinic Argeşeanul, în calitatea mea de prefect al judeţului Argeş. Am primit sfaturi înţelepte şi o binecuvântare de mare însemnătate sufletească. În această perioadă de criză, consider că este nevoie să fim uniţi şi să ne protejăm unii pe alţii. Cred cu tărie în medici, aşadar în ştiinţă, dar şi în Dumnezeu. Avem nevoie de spitale, de personal medical în care oamenii să îşi pună încrederea şi ale căror îndemnuri să le asculte, aşa cum avem nevoie şi de rugăciune. Să ne rugăm împreună pentru toţi cei care lucrează în spitalele din acest judeţ, aşa cum ne îndeamnă Înaltpreasfinţia Sa.”, a mai declarat prefectul de Argeş.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!