20 C
Campulung Muscel
18/07/2024

Peste 80 de familii din Stâlpeni şi Ţiţeşti au primit ajutor de la Arhiepiscopie

Prin Sectorul Social Filantropic şi de Misiune, Arhiepiscopia Argeşului şi Muscelului a promovat şi în acest an diferite proiecte social-filantropice realizate cu sprijinul credincioşilor din cuprinsul Eparhiei. Astfel a fost organizată o nouă etapă în cadrul proiectului eparhial „Bucuria de a dărui”.

Prin donaţiile credincioşilor de la diferite parohii din Piteşti şi Mioveni, peste 50 de familii au primit diferite daruri constând în alimente, haine şi jucării. Pentru început, caravana socială coordonată de părintele consilier Andrei Diaconescu s-a oprit în parohia Piţigaia, din comuna Stâlpeni, un cătun izolat unde locuiesc astăzi foarte puţine familii. Darurile împărţite în curtea bisericii cu hramul „Sfântul Apostol Andrei” au adus multă bucurie enoriaşilor care ajung cu mare greutate să-şi procure alimentele necesare în gospodărie.
Caravana socială „Bucuria de a dărui” a ajuns şi la biserica parohiei Valea Stânii, cu această ocazie, 30 de familii din comuna Ţiţeşti, aflate în dificultate, au primit cu mare bucurie darurile aduse prin grija Sectorului Social Filantropic şi de Misiune al Eparhiei.

Aceste acţiuni sociale fac parte dintr-un proiect iniţiat de Înaltpreasfinţitul Părinte Calinic, Arhiepiscopul Argeşului şi Muscelului, care a îndemnat toate parohiile argeşene să organizeze colecte de alimente, haine şi jucării care să ajungă la familiile defavorizate, copiii orfani şi bătrânii bolnavi lăsaţi fără îngrijire.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!