23.1 C
Campulung Muscel
21/07/2024

Pentru cei 25 de ani de activitate la Şcoala „Sfântul Iacob, Sister Kathleen Murphy, felicitată de Arhiepiscopul Mitropolit de Bucureşti

„O mare familie iubitoare” este deviza sub care s-au format toţi cei care au trecut pragul acestei instituţii de învăţământ catolic, Şcoala Gimnazială „Sfântul Iacob” din Câmpulung, care se numără printre primele instituţii de învăţământ din ţară cu caracter privat. Elevii şcolii s-au remarcat în fiecare an prin rezultate bune şi foarte bune la învăţătură şi în cadrul activităţilor extraşcolare şi extracurriculare.

Vineri, 15 octombrie 2021, în capela şcolii au fost prezenţi profesori, elevi şi invitaţi, pentru a marca cei 25 de ani de la aşezarea pietrei de temelie (15 octombrie 1996) de către ÎPS Ioan Robu, Arhiepiscop Mitropolit emerit.

Preotul Petru Păuleţ i-a înmânat directorului spiritual al şcolii, Sister Kathleen Murphy, din Congregaţia Surorilor de Caritate ale Sfântului Apostol Paul, o diplomă de merit pentru întreaga activitate social-caritativă şi didactică, acordată de către ÎPS Aurel Percă, Arhiepiscop Mitropolit de Bucureşti, preşedintele Comisiei pentru Învăţământ a Conferinţei Episcopilor din România.

Sosită în Câmpulung în 1996, Sister Kathleen Murphy a avut un rol-cheie pentru edificarea acestei instituţii de învăţământ, la buna funcţionare a şcolii participând şi preotul Petru Păuleţ. “E.M.”

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!