3.5 C
Campulung Muscel
23/02/2024

Comisia Tehnică de Amenajarea Teritoriului şi Urbanism, redusă de la 18 la 9 membri

La propunerea arhitectului şef Mădălina Zăgărin, aleşii locali au aprobat modificarea componenţei nominale şi a Regulamentului de organizare şi funcţionare a Comisiei Tehnice de Amenajare a Teritoriului şi Urbanism a Municipiului Câmpulung.
Noua Comisie de Urbanism va avea nouă membri, fiind pe jumătate faţă de cea aprobată în ianuarie, anul acesta, când a sărit de la 14, cât era pe timpul lui Liviu Ţâroiu, la 18. Din ea vor face parte:
=Arhitectul Andreea Cosmina Tache, reprezentanta Consiliului Judeţean Argeş;
=Arhitectul Dragoş Mihai Dordea, reprezentantul Ordinului Arhitecţilor din România;
=Inginerul Bogdan Pătru, directorul Serviciului Public de Administrare a Domeniului Public şi Privat din cadrul Primăriei Câmpulung;
=Locotenent colonelul Gheorghe Popescu, reprezentantul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş;
=Alexandru Cristinel Cotoanţă, reprezentantul Asociaţiei „Ţara Muscelului”;
=Arhitectul Alexandra Tăbârcă, reprezentantul arhitecţilor locali;
=Irina Paveleţ, istoric-urbanist;
=Dr. Eugen Cristian Paveleţ, arheolog expert;
=Inginer Andrei Comăniţă, reprezentantul Proiect LG&CF SRL, specialist CFR.
Va avea şi un secretariat tehnic, compus din coordonator lucrări şedinţă comisie – arhitect Mădălina Zăgărin; secretar comisie, consilier asistent – inginer Mihaela Alina Sminchişe; responsabil informarea publicului, inspector – inginer Carmen Mari Bădulici.

Scopul Comisiei Tehnice de Amenajarea Teritoriului şi Urbanism (C.T.A.T.U.) rămâne de îmbunătăţire a calităţii deciziei referitoare la dezvoltarea spaţială durabilă, în coordinarea primarului Elena Lasconi, ca organ consultativ, cu atribuţii de analiză, expertizare tehnică şi consultanţă, care asigură fundamentarea tehnică de specialitate a avizului arhitectului şef Mădălina Zăgărin. Şedinţele acesteia se vor desfăşura numai dacă, cumulat, pe parcursul şedinţei şi pe perioada celor trei zile ulterioare în care membrii comisiei pot transmite observaţii, se întruneşte cvorumul necesar de jumătate plus unu din numărul membrilor comisiei.
În şedinţele C.T.A.T.U. se vor introduce doar documentaţii de urbanism pentru care a fost încheiată procedura de informare a publicului şi pentru care a fost plătită taxa de examinare.

Având în vedere contextul pandemic actual, numărul mare de specialişti care fac parte din comisie, precum şi distanţele mari la care aceştia îşi au domiciliul sau sediul activităţii, şedinţele se vor organiza on-line. În cazul în care, din cauza unor defecţiuni tehnice sau probleme personale, membrii comisiei nu se vor putea conecta on-line, au posibilitatea se a-şi transmite opinia sau decizia, eventualele observaţii, în scris, pe email, în termen de maxim trei zile de la data şedinţei, acesta urmând să fie consemnate, de către secretar, în procesul verbal de şedinţă. Isabela FILIP

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!