37.4 C
Campulung Muscel
16/07/2024

Bar din Câmpulung, amendat de poliţişti

 

În ultimele 24 de ore, aproape 2.000 de persoane au fost controlate în cadrul acţiunilor de verificare a respectării măsurilor de prevenire a răspândirii coronavirusului în judeţul Argeş, fiind constatate peste 250 de încălcări ale legislaţiei în vigoare. Poliţiştii argeşeni au desfăşurat 23 de acţiuni punctuale, dintre care 20 au fost organizate independent de către poliţişti, două împreună cu I.J.J. Argeş şi una cu alte structuri. Aproape 2.000 de persoane, precum şi 150 de mijloace de transport persoane au fost verificate în cadrul activităţilor. De asemenea, au fost verificate 131 de societăţi comerciale, unde poliţiştii, alături de celelalte structuri cu care acţionează în sistem integrat, au instruit reprezentanţii tuturor agenţilor comerciali şi centrelor comerciale verificate cu privire la măsurile dispuse pentru respectarea normelor de prevenire a infectării şi combatere a răspândirii coronavirusului.

Joi, 21 octombrie, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpulung au acţionat, pe raza de competenţă, pentru respectarea măsurilor dispuse prin instituirea stării de alertă, pentru prevenirea răspândirii SARS-CoV-2. Au fost aplicate 9 sancţiuni contravenţionale,  în valoare de 500 de lei, conform Legii 55/2020, privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

De asemenea, oamenii legii au depistat un operator economic (bar), care îşi desfăşura activitatea, deşi acest lucru este interzis. Ca urmare a celor constatate, societatea a fost sancţionată cu amendă în valoare de 2.000 de lei.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!