20.7 C
Campulung Muscel
21/07/2024

64% dintre directorii şi directorii adjuncţi, care au dat examene pe aceste funcţii, au promovat

Vineri, 15 octombrie, la Colegiul Naţional „Ion C. Brătianu” din Piteşti s-a desfăşurat proba scrisă din cadrul concursului pentru ocuparea funcţiilor de director şi director adjunct din unităţile de învăţământ preuniversitar de stat.

Având în vedere identificarea unor situaţii de îmbolnăviri cu COVID-19 în rândul candidaţilor, Ministerul Educaţiei va organiza, joi, 28 octombrie 2021, o sesiune specială a probei scrise, la care vor avea acces doar candidaţii care transmit comisiei judeţene până joi, 14 octombrie, o solicitare însoţită de raportul medical sau decizia de carantinare, eliberate de DSP, prin care au fost plasaţi în izolare sau carantină ca urmare a contactării virusului SARS-CoV-2 sau al contactului direct cu o persoană infectată.
În această etapă, s-a ţinut concurs pentru 198 de posturi de directori şi 44 de directori adjuncţi, atât la unităţile din mediul urban, cât şi în cel rural, pentru care au fost depuse 262 de dosare, dintre care 24 au fost respinse.

Vineri, erau pe listă 238 de candidaţi, dar la concurs au ajuns 225, 7 nu s-au prezentat, iar pentru 6 s-a amânat examinarea pentru săptămâna viitoare. Dintre cei 225 prezenţi, 143 au fost declaraţi admişi (64%), iar 82 respinşi (36%). În Câmpulung, sunt vizate 16 unităţi de învăţământ, la patru dintre ele se caută, pe lângă director, şi director adjunct.

Aşa cum am relatat şi în urmă cu o săptămână, când s-a încheiat etapa de verificare a dosarelor, lista cu cei care s-au înscris, postată pe site-ul Inspectoratului Şcolar Judeţean Argeş, are majoritatea numelor anonimizate, la solicitarea candidaţilor.

Dintre cei cinci directori din Muscel, care au fost de acord să le fie numele „la vedere”, trei au promovat şi doi nu. Iată ce note au obţinut aceştia:
-Crina Păun, directoarea Şcolii de Muzică: 7,4 (admisă)
-Mihai Florin Păunescu, directorul Clubului Elevilor: 8 (admis)
-Cristina Vlădescu, directoarea Şcolii „Nae A. Ghica” Rucăr: 8,4 (admisă)
-Stelian Anastasie, directorul Liceului Tehnologic Auto: 6,8 (respins)
-Marcelică Bizon, directorul Şcolii Albeştii de Muscel: 6,8 (respins)

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!