27.1 C
Campulung Muscel
24/07/2024

ACS Inter Câmpulung, lider în Liga a IV-a, după patru victorii consecutive

ACS Inter Câmpulung a reuşit duminică, pe propriul teren, a patra victorie consecutivă în campionatul Ligii a IV-a la fotbal şi a urcat pe prima poziţie a clasamentului, cu 12 puncte, la fel ca şi următoarele trei clasate, ACS Poiana Lacului, CSC Suseni şi ACS Speed Academy Piteşti, diferenţa fiind făcută de golaveraj (să nu uită că formaţia musceleană are şi un joc mai puţin). Fotbaliştii pregătiţi de Ovidiu Tică şi Alin Durdun s-au impus cu scorul de 4-1 (2-0) în faţa celor din Suseni, liderii de până atunci ai campionatului, meciul fiind considerat derby-ul etapei cu numărul cinci.

„A fost un joc controlat în totalitate de echipa noastră care a pus stăpânire pe joc încă de la începutul meciului şi şi-au subordonat adversarii, punând presiune pe flancuri. Primul gol a fost marcat de Barbu care a rămas singur cu portarul advers, după o diagonală a lui Bălaşa. Al doilea gol al formaţiei noastre a fost marcat de Pătrănoiu, care a pus latul din şase metri la centrarea lui Petre de pe partea dreaptă. A fost 2-0 la pauză, iar la reluare Robu, cel mai bun jucător de pe teren, finalizează o acţiune în forţă. Oaspeţii înscriu şi ei un gol, dar scorul final avea să fie stabilit de Luca, acesta reluând din şase metri centrarea nou-intratului Alex Popescu.”, ne-a declarat managerul clubului câmpulungean, Gheorghe Dan. Antrenorii Ovidiu Tică şi Alin Durdun au trimis pe teren următorul 11: Dumitrică – Heroiu, Stancu, Leca, Găeșteanu – Barbu, Bălașa, Pătrănănoiu, Robu, Petre – Vintilă. Rezeve:Pătru -Tocilă, Neagu, Cicu, David Raul,Țiculeasa, Luca, Popescu, Albu. Victorii şi pentru celelalte două echipe muscelene angrenate în competiţie. CS Rucăr a învins cu 3-1, în deplasare, pe ACS Costeşti, iar AS Lereşti cu 3-0, tot în deplasare, pe AFC Juventus Victoria 1994 Bascov. Rucărenii sunt pe locul 6 în clasament, cu 9 puncte, iar lereştenii, după această primă victorie, au urcat până pe locul 12, având doar 3 puncte. Iată care au fost rezultatele etapei a V-a din Liga a IV-a fotbalistică:
ACS Inter Câmpulung – CSC Suseni: 4-1 (2-0)
CS DLR Piteşti – ACS Victoria Buzoieşti: 1-2 (0-0)
ACS Costeşti – CS Rucăr: 1-3 (1-1)
ACS Speed Academy – ACS Energia Stolnici: 2-0 (1-0)
CS Sporting Piteşti – CS Mioveni: 1-0 (0-0)
ACS Bălileşti – ACS Poiana Lacului: 0-5 (4-0)
AFC Juventus Victoria 1994 Bascov – AS Lereşti: 0-3 (0-2)
ACS Viitorul Bârla, a stat.
Narcis MANOLE

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!