8.4 C
Campulung Muscel
20/04/2024

Masca, obligatorie în exterior în localităţile din Argeş cu incidenţa peste 6 la mia de locuitori

Astăzi a avut loc şedinţa Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă în care s-a luat act de incidenţa cazurilor COVID în localităţile din judeţul Argeş la data de 6 octombrie 2021 şi s-a stabilit aplicarea măsurilor Hotărârii de Guvern 932/2021, aferente fiecărui indice.

De asemenea, în completarea măsurii adoptate săptămâna trecută, conform căreia purtarea măştii este obligatorie în spaţiile aglomerate din exterior, CJSU a decis obligativitatea purtării măştii în exterior, peste tot, în localităţile în care indicele de incidenţă depăşeşte 6 la mia de locuitori.

Astfel, începând din această noapte, ora 00.00, în judeţul Argeş este obligatorie purtarea măştii la interior şi la exterior, peste tot, în localităţile în care incidenţa depăşeşte 6 la mia de locuitori.

În toate localităţile în care incidenţa este mai mică de 6 la mia de locuitori, este obligatorie purtarea măştii la interior şi la exterior în locurile aglomerate, cum ar fi bâlciuri, târguri, talciocuri, pieţe, staţii de autobuz, în proximitatea şcolilor, în faţa magazinelor, a bancomatelor, a instituţiilor publice. Fac excepţie măsurilor de mai sus cazurile prevăzute de lege.

Astăzi, 6 octombrie, localităţile cu cea mai mare incidenţă a cazurilor COVID la mia de locuitori din Argeş, sunt:

  • Suseni: 7,55
  • Râca: 7,35
  • Oarja: 7,25
  • Rociu: 7,19
  • Bradu: 6,93

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!