23.1 C
Campulung Muscel
21/07/2024

A ars acoperişul unui saivan din Suslăneşti

Două autospeciale de intervenţie şi un echipaj de prim ajutor calificat au intervenit în această dimineaţă în satul Suslăneşti, comuna Mioarele, acolo unde a fost anunţat un incendiu la un adăpost de animale.

A fost vorba de un saivan în care erau depozitate aproximativ 30 de tone de fân. Din fericire nu au fost victime, iar animalele erau în aer liber.

Construcţia se afla într-o zonă greu accesibilă, la aproximativ un kilometru de locul unde s-a putut ajunge cu autospecialele de intervenţie.

Militarii au acţionat pentru îndepărtarea materialelor combustibile, împiedicând propagarea flăcărilor. A mai fost afectat acoperişul adăpostului pe circa 300 de metri pătraţi.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost stabilită a fi folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru generarea incendiului.

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!