19.1 C
Campulung Muscel
19/06/2024

Liga a V-a, seria Nord, aduce surprize

Pe 16 septembrie a avut loc o nouă etapă din Campionatul Judeţean de Fotbal, Liga a V-a, seria Nord. Echipele din Muscel au început meciurile jucate pe o vreme nu tocmai favorabilă, însă pregătirea jucătorilor îşi spune până la final cuvântul. 

Echipa din Valea Mare Pravăţ a disputat meciul cu jucătorii din Vultureşti, joc în care fotbaliştii de la Mateiaş au fost favoriţii la victorie, asta după ce, la pauză, deja aveau scorul de 4-2, scor ce a rămas neclintit până la  final. Echipa din Vultureşti se situează, la ora actuală, pe locul şase în clasament, în timp ce Valea Mare Pravăţ este pe locul şapte. Fotbaliştii de la Schitu Goleşti au avut de jucat, în această etapă, cu AS Partizanul Vlădeşti, actuala echipă de pe locul doi în clasamentul Seriei Nord. În prima parte a meciului, Schitu Goleşti conducea cu 1-0, însă în cea de-a doua repriză, fotbaliştii acestei echipe nu au mai reuşit decât un gol, iar adversarii au punctat de trei ori. 

AS Unirea Bughea de Jos a fost gazda meciului cu AS Lereşti, meci în care bughenii au pierdut la limită, pentru că măcar un ultim gol le-ar fi putut aduce victoria. Meciul a început, iar din primele minute, după o greşeală a bughenilor, lereştenii aveau să marcheze primul gol. Echipa gazdă stabileşte egalitatea printr-un penalti obţinut de Eduard şi executat de Florică, iar Lereşti-ul mai punctează încă o dată, scorul devenind 1-2, după un şut la colţul lung. Bughenii au restabilit egalitatea prin acelaşi Edi, iar Duche marchează încă o dată pentru Bughea şi, la pauză, se intră la cabine cu scorul de 3-2. În cea de-a doua repriză, echipa din Lereşti mai marchează de două ori, stabilind astfel şi scorul final, cel de 4-2. Golurile marcate de  lereşteni au fost ale lui Flavius Cataramă, Sfarţ Alex şi Pătraşcu Romel de două ori. Echipa din Lereşti se află pe locul trei în clasamentul seriei, iar echipa din Bughea, pe locul zece. 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!