19.1 C
Campulung Muscel
19/06/2024

Arhitectul şef Mădălina Zăgărin începe serviciul pe 15 septembrie

Concursul pentru funcţia de arhitect şef al Câmpulungului a fost câştigat de Mădălina Zăgărin, fiica fostului primar al comunei Borcea, judeţul Călăraşi, Marcel Zăgărin. Noua achiziţie în materie de personal a Primăriei Câmpulung a concurat, în această primăvară, pentru postul de arhitect şef al Timişoarei, însă a avut noroc cu funcţia similară a Câmpulungului, disponibilă de la începutul anului de când Cătălin Ghiţă a făcut cale-întoarsă la Piteşti, de unde îl adusese Liviu Ţâroiu, cu un an înainte. Posesoare de doctorat în Arhitectură, aceasta a convins exigenţele comisiei de concurs, obţinând cel mai bun punctaj. Mamă a trei copii, Mădălina Zăgărin se va stabili la Câmpulung şi va începe serviciul pe 15 septembrie 2021.

Joi, 2 septembrie, primăriţa Elena Lasconi a purtat o discuţie cu viitoarea şefă a Direcţiei Tehnice, despre care ne spunea că abia aşteaptă să vină la lucru. Una dintre temele discutate a privit Planul de Urbanism General. „Mi se pare o femeie extraordinară. Femeia pare hotărâtă pe treabă. Am primit multe solicitări care ţin de P.U.G. Am pe cineva din Creţişoara, care s-a trezit că are trecut terenul din intravilan în extravilan prin noul P.U.G. Vreau să luăm în considerare toate cererile oamenilor, mai ales dacă ele se îndreaptă spre viziunea de dezvoltare a Câmpulungului şi anume turismul. Dacă cineva vrea să-şi facă o pensiune sau un hotel, să ţinem cont de aceste lucruri. Îmi doresc foarte mult să mai strângem din acest sit, că-i „omorâm” pe oameni cu autorizaţii şi avize de la Cultură, şi pe posibilii investitori, dar şi pe restul cetăţenilor. Pentru orice este nevoie de aviz de la Cultură.”, a declarat Elena Lasconi.

Arhitecta a venit la Câmpulung, ca să se instaleze, să-şi înscrie copiii la şcoli şi să-şi găsească o casă. „Îmi place de ea, pentru că ştie ce vorbeşte. Am rugat-o să nu încurcăm oamenii cu prea multe avize care nu sunt necesare, căci pentru mine este o prioritate introducerea gazului. Şi să încercăm să facem o comisie unică, pentru a nu mai fi cu certificat de urbanism, cu autorizaţii, ci cu aviz.”, este convinsă Elena Lasconi că va face treabă cu ea. M.B.

 

 

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!