1.3 C
Campulung Muscel
07/12/2023

Cu BMW-ul la ajutoare sociale, la Valea Mare


Romii din comunele muscelene se pricep de minune, de ani buni, să fenteze statul şi să primească ilegal ajutoare sociale. Sunt destui care au vile şi maşini de lux, dar susţin sus şi tare că sunt săraci lipiţi pământului. Şi, pentru „sărăcia” lor, primesc bani de la stat, dar şi produse alimentare şi de igienă. Unii muncesc în străinătate şi vin în ţară, o dată la trei luni, să-şi actualizeze documentele pentru a primi ajutorul social sau a-şi ridica ajutoarele.

La începutul săptămânii, la Căminul Cultural din Valea Mare Pravăţ, vizavi de sediile Primăriei şi Poliţiei, s-au împărţit ajutoarele de la UE, care au constat în alimente şi produse de igienă. Chiar dacă spun că sunt puţine şi de proastă calitate, romii vin şi le iau. Că dau din ele pe te miri ce la schimb sau chiar la folosesc, vin să le ridice.

A fost un “du-te vino”, zilele acestea, în faţa Căminului Cultural, cei mai mulţi au venit cu maşini de lux să-şi ridice alimentele gratuite şi mai puţini cu căruţa sau pe jos. Ajutoarele nu i-au mulţumit, însă, pe toţi, iar unii au recunoscut că nici măcar nu au nevoie de ele şi s-a văzut după mărcile maşinilor cu care au venit, chipurile, nu pentru ei, pentru rudele mai sărace. “E.M.”

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!