19.1 C
Campulung Muscel
19/06/2024

Spitalul TBC angajează doi economişti, unul debutant şi altul cu experienţă

Spitalul de Pneumoftiziologie are în derulare concursuri pentru ocuparea a două posturi vacante de economişti, unul debutant şi celălalt cu experienţă.

Pentru locul de economist debutant, cei care s-au înscris, pentru că ieri, 16 august, a fost ultima zi când s-au primit dosarele, au trebuit să prezinte diploma de licenţă în studii Economice, fără dovadă de vechime în specialitatea studiilor. Miercuri, 18 august, vor fi prezentate rezultatele verificării dosarelor, iar cei care trec merg la etapa următoare, proba scrisă, pe 26 august. Cei care primesc cel puţin 50 de puncte se duc la ultima probă, interviul, pe 31 august. Rezultatul final al concursului, după soluţionarea contestaţiilor, se va da pe 2 septembrie.

În schimb, muscelenii care au cel puţin 6 ani şi 6 luni vechime în specialitatea studiilor economice, absolvite cu diplomă de licenţă, mai au termen până mâine, 18 august, să-şi aducă dosarul cu actele solicitate prin anunţul postat pe pagina de internet a unităţii medicale. Pe 20 august, va fi anunţat rezultatul verificării dosarelor de înscriere, iar pe 30 august, este proba scrisă. La interviu, pe 2 septembrie, vor putea participa doar cei care au trecut de prima etapă. Câştigătorul concursului pentru postul de economist IA va fi anunţat pe 6 septembrie, după ora 16.00. “E.M.”

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!