5.6 C
Campulung Muscel
September 21, 2021

În Piatra, după ploile din iulie, oamenii s-au înţeles să-şi repare singuri drumul

După ploile care au măturat jumătate din ţară, nescăpând fără pagube nici Muscelul, consilierul local Florin Oancea a contabilizat ce s-a stricat la Stoeneşti. Şi au fost destule zone care au avut nevoie să fie inspectate, întrucât drumurile rămase fără asfalt s-au ales cu şanţuri formate de torentele vijelioase, prăvălite din zonele înalte. „Am mers să văd drumurile din comună, ştiind că ploaia a afectat destul de multe drumuri în comună, mai ales pe cele neasfaltate! În Coteneşti s-a înfundat o podişcă şi, din cauza că nu trecea apa, s-a revărsat pe drum şi prin curţile oamenilor. În Stoeneşti şi Slobozia s-au format unele şanţuri pe drumurile neasfaltate, iar, în centru, nisipul din zonele unde s-a tăiat asfaltul a fost scos pe zona asfaltată! În Piatra, aceeaşi problemă, sunt zone unde aproape se mai circulă, cauza fiind aceeaşi, s-au format şanţuri. Am înţeles de la oameni că se unesc şi repară singuri drumul!
Am tras o concluzie după cele văzute, de încercat pe viitor să se asfalteze toate străduţele şi uliţele care permit acest lucru, plus acum, urgent, adus piatră în zonele în care s-au format şanţuri!”, este recomandarea acestuia pentru Executiv. “E.M.”

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!