5.6 C
Campulung Muscel
September 21, 2021

Dacă nu va fi sprijinită financiar, Inter Aninoasa se va desfiinţa

Federaţia Română de Fotbal a tras la sorţi meciurile fazei naţionale, turul întâi al Cupei României, ediţia 2021-20211. Cel 41 de meciuri au avut loc pe 28 iulie, începând cu ora 17.30. În această fază au fost programate să se întâlnească reprezentantele judeţene, dar nu din toate judeţele, din cauză că unele Asociaţii Judeţene de Fotbal nu au organizat o fază judeţeană a Cupei României sau nu au avut campionat în sezonul care s-a încheiat şi echipe care au activat în ediţia precedentă a Ligii a III-a. Jocurile au fost determinate de Federaţia Române de Fotbal pe criterii geografice. Reprezentanta Argeşului, AS Inter Aninoasa, a jucat pe teren propriu cu ce a Dâmboviţei, FC Pucioasa. Înainte de acest meci, reprezentantul AS Inter Aninoasa, Alexandru Chiţimia a fost cu echipa la Târgu Jiu, unde a avut programat un amical cu ACS Viitorul Târgul Jiu.
Chiar dacă, săptămâna trecută, a „plouat” cu goluri în poarta muscelenilor, partida AS Inter Aninoasa-FC Pucioasa terminându-se 2 la 7, jucătorii au muncit şi s-au descurcat, ţinând cont de condiţiile în care s-a jucat, o căldură infernală, dar şi un teren mai puţin amenajat. Inter Aninoasa a intrat în teren cu Bogdan Pîrvu, Ion Dejanu, Ionuţ Popescu, Marius Ilina, Ion Rizoiu, Dănuţ Ioana, Petre Dejanu, Emanuel Sumedrea, Ion Duţescu, Giovani Prunoiu şi Adrian Matei, iar ca rezerve au fost Marius Moise, Mihai Sora, Nicolae Nicolae, Vasile Grigoroiu şi Mihai Năstăsiu. Echipa este antrenată de Constantin Popescu şi Adrian Oprea, ca secund.
Chiar dacă ultimul rezultat nu a fost cel aşteptat, preşedintele Alexandru Chiţimia sprijină în continuare echipa şi face din nou apel către consilierii locali şi agenţii economici din localitate să i se alăture şi, împreună să susţină financiar parcursul jucătorilor, care s-au calificat în faza a doua a Cupei României. „Vreau să mulţumesc jucătorilor şi spectatorilor care au fost alături de noi. Înaintea alegerilor locale din data de 27 iunie 2020, am avut foarte multe promisiuni că echipa din Aninoasa va avea buget, va avea vestiare, va avea un stadion cu gazon, dar toate au fost doar vorbe, de care noi ne-am săturat. Eu, personal, în ultimele şase luni, am cheltuit nu mai puţin de 9.000 lei pentru această echipă. Astăzi, 28 iulie 2021, m-am hotărât cu tot colectivul AS Inter Aninoasa să părăsim această echipă, din cauza lipsei de respect pentru noi a celor care conduc localitatea. Numai cu meciul de astăzi (n.r. miercuri, 28 iulie) am cheltuit peste 3.800 lei, iar cei din Consiliul Local şi din Primărie nu ne-au sprijinit nici măcar cu un leu.”, ne-a spus reprezentantul echipei, Alexandru Chiţimia. “E.M.”

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!