5.6 C
Campulung Muscel
September 21, 2021

Comandantul Garnizoanei Câmpulung, înaintat în grad

Într-un cadru festiv, la sediul Centrului de Perfecţionare Apărare CBRN „Muscel”, a avut loc Ceremonia militară de înaintare în gradul de colonel a locotenent-colonelului Ovidiu Stănescu, comandantul Centrului şi al Garnizoanei Câmpulung.
Cu această ocazie, comandantul Şcolii de Instruire Interarme a Forţelor Terestre „Mihai Viteazul”, colonelul Gabriel Chilău, în semn de recunoştinţă şi apreciere pentru îndeplinirea ireproşabilă a misiunilor, profesionalismul şi devotamentul cu care şi-a îndeplinit atribuţiile de serviciu, i-a transmis succes în carieră şi l-a felicitat pentru gradul dobândit. Totodată, au fost citite Ordinele de înaintare în gradul următor a unor ofiţeri, maiştri militari şi subofiţeri, dar şi un Ordin de trecere în rezervă pentru un camarad din cadrul Centrului de Perfecţionare Apărare CBRN „Muscel”.
Comandantul Centrului, colonelul Ovidiu Stănescu, alături de colectivul unităţii, i-a felicitat pentru gradul obţinut, iar cadrului militar în rezervă i-a transmis multă sănătate şi împliniri, să se bucure de o pensie lungă, alături de familie. Militarii au primit cu emoţie noile grade, care reprezintă o recunoaştere a muncii depuse, a profesionalismului, dar şi un motiv de mândrie, de satisfacţie profesională şi de împlinire.
În cariera fiecărui militar, avansarea în grad este un eveniment important şi reprezintă recunoaşterea valorii profesionale pentru munca depusă în slujba Armatei României! La activitate au participat, alături de personalul Centrului de Perfecţionare Apărare CBRN „Muscel”, reprezentanţi ai Ministerului Apărării Naţionale şi ai structurilor de ordine şi siguranţă naţională, ai autorităţilor publice locale, precum şi cadre militare în rezervă şi membrii familiilor acestora. “E.M.”

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!