25.2 C
Campulung Muscel
August 3, 2021

Mihai Pelmuş, din nou pe podium la Rallycross

La sfârşitul săptămânii trecute, între 10 şi 11 iulie, pe circuitul motorpark de la Adâncata s-a desfăşurat a patra etapă din cadrul Campionatului de Anduranţă „RES” Romania Endurance Series. La această competiţie, juniorul Mihai Pelmuş, membru al clubului sportiv RB Racing, la doar 16 ani, a reuşit să se impună în faţa mult mai experimentaţilor concurenţi din cadrul clasei touring. Tânărul pilot muscelean a ocupat un loc 3 din 9 echipaje, în cadrul clasamentului general şi un binemeritat loc 2 în cadrul grupei A1.
Tot în week-end-ul trecut, pe circuitul de la Sibiu, a avut loc etapa a doua a Campionatului de Slalom Paralel unde au participat doi sportivi ai RB Racing. Ştefan Udrea a încheiat pe locul 5 la Juniori, iar din păcate pe Andrei Dună l-a trădat cutia de viteze şi a trebuit să abandoneze. Iubitorilor sporturilor cu motor le amintim că, la sfârşitul acestei săptămâni, la Băbana, va avea loc etapa cu numărul 4 din Campionatul Naţional de Rallycross. “E.M.”

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!