4.6 C
Campulung Muscel
07/12/2022

Manipulant de betonieră, electrocutat mortal

Tragedie fără precedent în comuna Valea Mare Pravăţ! Un bărbat în vârstă de 54 de ani a murit şi alţi doi au ajuns în stare gravă la spital, după ce au fost electrocutaţi în timp ce executau o lucrare de cimentare a unei curţi, iar betoniera adusă la faţa locului a atins cablurile de înaltă tensiune!

Potrivit anchetatorilor, cel care dirija betoniera, cu o telecomandă, a atins cu braţul utilajului firele electrice, declanşând un incendiu la roţile de pe partea dreaptă-spate a maşinii. Bărbatul de 54 de ani, care se afla la capătul echipamentului de turnat beton, a fost electrocutat şi a murit pe loc. Alte două persoane care lucrau pe betonieră au fost rănite şi au ajuns la spital în stare gravă. „Un bărbat de 54 de ani, care se afla la capătul echipamentului de turnat, a fost electrocutat şi alţi doi au fost preluaţi conştienţi de către echipajele SAJ şi SMURD. Bărbatul electrocutat a fost declarat decedat. Incendiul este posibil să fi izbucnit după ce echipamentul de turnat betonul (elefantul) ar fi atins firele de înaltă tensiune.”, precizează ISU Argeş.

Tragedia a avut loc sâmbătă, 10 iulie, în zona stadionului din Valea Mare Pravăţ. Alex BARBU

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!