20.2 C
Campulung Muscel
25/06/2024

Muscelenii care doresc să se imunizeze o pot face sâmbătă, în târgul de la Voineşti

Administraţia de la Lereşti a anunţat că nu s-a oprit campania de vaccinare a localnicilor împotriva coronavirusului. Astfel, sâmbătă, 3 iulie, în târgul săptămânal din Voineşti va fi deschis centrul mobil de vaccinare. Orice muscelean doreşte să se imunizeze cu serul Pfizer sau Johnson and Johnson se poate prezenta la cortul din parcarea Ateneului „Sarmiza Bilcescu Alimănişteanu” doar cu cartea de identitate.

„Stimaţi lereşteni, v-am ascultat dorinţa de a intra, alături de noi, în lupta pentru normalitate! Ştim că sunteţi în număr foarte mare cei care vreţi să vă imunizaţi împotriva coronavirusului în continuare, la fel ca la prima acţiune de acest gen! Ei bine, am creat această posibilitate, din nou, datorită cererii mari. Vă anunţăm că sâmbătă, 3 iulie, în cadrul Târgului Săptămânal de la Voineşti, în incinta pieţei volante va funcţiona un centru mobil de vaccinare, realizat în colaborare cu DSP Argeş! Centrul de vaccinare din incinta târgului este la dispoziţia tuturor celor care doresc să se imunizeze, iar vaccinurile folosite vor fi cele produse de Pfizer şi Johnson and Johnson! Vă aşteptăm în număr cât mai mare la târg şi la vaccinare, pentru că doar împreună putem face să fie bine, pentru noi şi pentru cei dragi!”, a transmis edilul de la Lereşti, Marian Toader.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!