18.1 C
Campulung Muscel
18/06/2024

Primarul Elena Lasconi, prezentă la debutul turneului de fotbal Trofeul Sfinx U14 – Cupa Campionilor: „Mă ajutaţi să facem o echipă tare la Câmpulung?”

În perioada 25-28 iunie, municipiul Câmpulung a găzdui turneul final naţional al celor mai bune echipe de fotbal, alcătuite din juniori născuţi în 2008, Trofeul Sfinx U14 – Cupa Campionilor. Competiţia a început vineri după-amiază, de la ora 17.30, iar meciurile s-au desfăşurat pe Stadionul Municipal din Câmpulung şi pe cochetul teren de la Lereşti.
Înaintea meciului de debut, cel dintre CSS Dinicu Golescu şi ACS FC Dănuţ Coman, încheiat cu scorul de 3-0 pentru piteşteni, pe stadionul din Câmpulung a ajuns şi primarul Elena Lasconi, care i-a salutat şi le-a urat baftă componenţilor celor două echipe. Nu au lipsit nici fotografiile de grup, iar edilul muscelean a avut şi o întrebare pentru jucătorii pregătiţi de Ovidiu Tică, semn că nu a uitat de problema fotbalului local: „Mă ajutaţi să facem o echipă tare la Câmpulung?”. Răspunsul a fost în unanimitate „da”! Revenind la competiţia în sine, la finalul acesteia, primii cei mai buni 18-22 de juniori ţi primii doi antrenori prezenţi la acest turneu vor forma lotul reprezentativei Sfinx România U14 care va participa la un puternic şi valoros turneu internaţional, în toamna acestui an sau în primăvara lui 2022. De asemenea, toţi cei convocaţi la lot vor beneficia, timp de un an, de o promovare intensă la nivel european. Jucătorii au primit calificative la acest turneu după fiecare meci din partea observatorilor Sfinx Football, iar rezultatele s-au acumulat pe toată durata competiţiei, în funcţie de prestaţia fiecăruia şi nivelul tehnic al meciurilor.
La Trofeul Sfinx U14 – Cupa Campionilor au participat opt echipe, împărţite în două grupe, după cum urmează:
Grupa A
Luceafărul 2010 Cluj
FC Argeş
Zenit Oradea
Liceul Profil Sportiv
Grupa B
Corona Braşov
ACS FC Dănuţ Coman
CSC Ghiroda
CSS Dinicu Golescu
Rezultatele în grupe au fost următoarele:
Grupa A
FC Argeş – Liceul Profil Sportiv: 15 – 0
Luceafărul 2010 Cluj – Zenit Oradea: 3 – 1
FC Argeş – Zenit Oradea: 7 – 2
Luceafărul 2010 Cluj – Liceul Profil Sportiv: 20 – 1
Luceafărul 2010 Cluj – FC Argeş: 2 – 0
Zenit Oradea – Liceul Profil Sportiv: 3 – 1

Grupa B
ACS FC Dănuţ Coman – CSS Dinicu Golescu: 3 – 0
Corona Braşov – CSC Ghiroda: 1 – 6
ACS FC Dănuţ Coman – CSC Ghiroda: 1 – 3
Corona Braşov – CSS Dinicu Golescu: 1 – 2
Corona Braşov – ACS FC Dănuţ Coman: 2 – 7
CSC Ghiroda – CSS Dinicu Golescu: 5 – 1
Vom reveni în ediţia viitoare a ziarului cu rezultatele finale şi alte informaţii legate de acest turneu. Narcis MANOLE

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!