25.1 C
Campulung Muscel
18/06/2024

Toaletă amenajată în cancelarie

Una dintre localităţile muscelene cu activitate intensă în SICAP, semn că are şi planuri, dar şi ce cheltui, este Ţiţeşti. Aici s-au produs, în această primă jumătate a anului, cu bugete întârziate, cele mai multe contractări de lucrări de drumuri, în continuarea celor de anul trecut, care i-au adus liberalului Gheorghe Savu încă un mandat. În această ediţie ne vom referi la altă achiziţie a serviciilor unui constructor, având nevoie de îmbunătăţirea dotărilor la o unitate şcolară. Pe 16 iunie 2021, Primăria a atribuit direct un contract de 140.986,44 lei unei firme din Piteşti, care va realiza un grup sanitar în incinta Şcolii cu clasele I-IV, din satul Valea Stânii.
Lucrările solicitate executantului Universal Termoconstruct Design SRL constau în crearea unor grupuri sanitare, separate pe sexe, în spaţiul care deservea cancelariei, şi a unui grup sanitar separat pentru cadrele didactice. Intervenţia include şi aprovizionarea cu apă curentă şi racordarea la reţeaua de canalizare menajeră. “E.M.”

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!