20 C
Campulung Muscel
18/07/2024

Opt asistenţi medicali, un liftier şi un operator de farmacie vor câştiga mai bine

10 angajaţi ai Spitalului au posibilitatea să promoveze

Spitalul Municipal Câmpulung organizează concursuri de promovare în funcţie pentru zece posturi, conform Regulamentului privind procedura de organizare şi desfăşurare a concursului de promovare a personalului contractual. Astfel, se pot înscrie opt asistente generaliste debutante (câte una de la Secţia Anestezie şi Terapie Intensivă, Chirurgie Generală, Neonatologie, de la Compartimentele de Chirurgie Plastică şi Dermatovenerologie, dar şi cele trei de la Compartimentul Primiri Urgenţe), care, dacă trec examenul, devin asistente medicale generaliste principale. Concursul mai este organizat şi pentru un post de operator debutant, care se transformă în operator III, în cadrul Farmaciei cu circuit închis a spitalului; şi un muncitor calificat IV (liftier), care trece în muncitor calificat III, în cadrul spitalului.

Cei care doresc să susţină probele au termen până marţi, 27 martie 2018, ora 15.00, să-şi depună la Secretariat dosarele de înscriere la concurs.

Testarea scrisă şi cea practică au fost programate pentru data de 4 aprilie 2018, de la ora 10.00, la sediul instituţiei de sănătate publică.

Candidaţii trebuie să îndeplinească o serie de condiţii generale, dar şi unele specifice (de studii şi, după caz, de vechime sau alte condiţii specifice, potrivit cerinţelor postului scos la examen, în conformitate cu prevederile OMS nr. 1470/2011, privind angajarea şi promovarea în funcţii, grade şi trepte profesionale pentru personalul contractul din unităţile sanitare publice din sectorul sanitar). 

Dosarul pentru concurs va cuprinde cererea de înscriere, adresată conducătorului instituţiei; copia actului de identitate; copiile documentelor care să ateste efectuarea unor specializări sau care atestă îndeplinirea condiţiilor specifice.

După afişarea rezultatelor obţinute la selecţia dosarelor şi proba practică sau scrisă, candidaţii nemulţumiţi pot face contestaţie, în maximum o zi lucrătoare de la data afişării rezultatului fiecărei probe, la sediul spitalului, sub sancţiunea decăderii din acest drept. Se pot prezenta la următoarea etapă numai candidaţii declaraţi admişi la etapa precedentă. 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!