18.1 C
Campulung Muscel
18/06/2024

RB Racing vizează câştigarea titlului naţional la Rally Cross

Etapa a doua din Campionatul Naţional de Rally Cross s-a desfăşurat sâmbătă şi duminică, 19-20 iunie 2021, la Sibiu, pe traseul de Rally Cross din comuna Şura Mare. Organizată de C.S.A Sibiu Motosport şi Primăria Şura Mare, sub egida Federaţiei Române de Automobilism Sportiv, competiţia a reunit la star 44 de echipaje.
RB Racing a participat cu patru din cele 12 echipaje, o participare ceva mai redusă, faţă de prima etapă de la Piteşti, întrucât câţiva dintre tinerii piloţi musceleni se pregătesc pentru examenele şcolare. În pofida condiţiilor extrem de dificile, din cauza ploilor, piloţii de la RB Racing au avut evoluţii remarcabile.
La Clasa H1, Mihai Pelmuş a ocupat locul I; la Juniori 2, David Nedelcu s-a clasat pe poziţia secundă; la Clasa H3, multiplul campion naţional, care se ocupă de pregătirea piloţilor musceleni, Gheorghe Ticuţă s-a clasat pe locul 3. Din păcate, cel de-al patrulea echipaj prezent la start, condus de Iris Muscalu, la Juniori 1, a înregistrat un abandon tehnic, cauzat de un accident.
În urma consemnării acestor rezultate, în clasamentul pe echipe, RB Racing a ajuns pe locul trei în această etapă, ceea ce menţine clubul muscelean în lupta pentru câştigarea titlului naţional. Etapa următoare, cea cu numărul trei în calendarul competiţional FRAS, este programată pe 3-4 iulie 2021, la Mioveni.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!